Gitarist zanger Bowe

Ben je op zoek naar een gitarist zanger die bekende popliedjes speelt van vroeger tot nu? Dan zou het zomaar eens zo kunnen zijn dat ik de man ben die je zoekt. Ik speel met mijn akoestische gitaar meer dan honderd covers uit mijn hoofd en doe dat al meer dan tien jaar. Ik heb veel gespeeld op bruiloften en partijen en zakelijke evenementen. Ook heb ik solo akoestisch het voorprogramma verzorgd voor andere artiesten zoals bijvoorbeeld Waylon.

Bekend cover repertoire

Als ik een solo optreden verzorg dan ligt de nadruk meestal op cover repertoire, bekende liedjes van anderen dus. Op verzoek kan ik natuurlijk ook eigen muziek spelen, maar dat is zeker geen vereiste. Je moet denken aan muziek van U2, Coldplay, John Mayer, Eric Clapton, Bon Jovi, The Rolling Stones, Ed Sheeran, Justin Bieber, George Ezra en vele anderen. Herkenbare hits in akoestische versies met alleen gitaar en zang. Je kunt hier een volledig overzicht van het repertoire bekijken.

Singer Songwriter Bowe

Zelf heb ik ook veel muziek geschreven. Zeven van mijn singles zijn gedraaid op de nationale radio en ik ben onder andere langs geweest bij Giel Beelen in zijn ochtendshow en bij Rob Stenders. In 2019 heb ik de single ‘Laat me Leven‘ opgenomen met The City of Prague Philharmonic Orchestra, een droom die uitkwam!

Ook heb ik met band opgetreden in Nederlandse pop zalen zoals Het Paard van Troje en Luxor Live in mijn thuisstad Arnhem.

In 2020 werd mijn liedje Tired of giving good things up opgenomen in de playlists van Radio 2 en Radio Veronica, waar ik dus dagelijks te horen was. Ook ben ik regelmatig te horen bij Ekdom in de Morgen op Radio 10.

Tired of giving good things up noteerde ook de derde plek in De Verrukkelijke 15 hitlijst op NPO Radio 2 van Leo Blokhuis en Rob Stenders.

Mijn Nederlandstalige single Rum Cola is inmiddels meer dan een kwart miljoen keer gestreamd. Maandelijks heeft Bowe ruim 80.000 luisteraars op Spotify.

Praktische informatie en tarieven

Een optreden tot maximaal 3 x 45 minuten bedraagt € 475,- exclusief 9% BTW. Deze prijs is inclusief reiskosten binnen heel Nederland en alle benodigde techniek tot een publiek van 200 personen. De prijs voor korte optredens tot anderhalf uur bedraagt € 395,- exclusief 9% BTW.

Net als bij het duo zijn er drie mogelijkheden:

  • Volledig akoestisch (zonder versterking)
  • Akoestisch mobiel (met een draadloze batterijversterker en headset)
  • Met volledige geluidsinstallatie

De eerste optie raad ik aan voor een publiek tot maximaal 20 personen, bijvoorbeeld tijdens een diner. Optie twee is eigenlijk voor praktisch iedere situatie toepasbaar. Optie drie biedt gewoon geweldig geluid tot een publiek van ongeveer 200 personen zonder dat de muziek overheersend is. Uiteraard kan ik meedenken in wat de beste optie is voor jouw specifieke situatie.

Live video demo’s

Bekijk hier een zeer recente video tijdens een solo akoestisch concert als support act voor Waylon. Ik speel hier een van mijn favoriete covers, One van U2. Hier in een t-shirt omdat het een festival setting was, maar alles is mogelijk. Van super casual tot strak in pak.

Tip: klik in de rechter bovenhoek van de video om meer live video’s te bekijken.

Beschikbaarheid opvragen?


Optreden voor DJ Tiësto

600
Succesvolle optredens

30000
liedjes gespeeld

90000
Blije luisteraars

200000
Gereden kilometers

“Alleen maar enthousiaste reacties Boudewijn, was precies goed wat je deed en heel smaakvol!” Bernard en Nicole

Bowe + Geluidsset = Voordelig

Bij de meeste feesten of evenementen is een geluidsinstallatie nodig voor sprekers of presentaties. Een installatie huren met technicus kost al gauw 500 euro en dan heb je nog geen artiest. Ik zorg altijd dat ik extra microfoons en een twee microfoon standaards bij me heb om daarin te faciliteren, dat zit gewoon bij de prijs in als binnen onze afgesproken uren van het optreden valt.

Ik heb ook een DPA headset (waar veel grote artiesten mee werken) met zender om ook een draadloze spreker te kunnen faciliteren. Let op: dit neem ik niet standaard mee omdat het onderdeel is van mijn mobiele geluidsset. Als je hier gebruik van wilt maken dan kan dit kosteloos, alleen moeten we dat vooraf wel even afspreken.

Veelgestelde vragen

De antwoorden op veelgestelde vragen zijn bij een solo optreden niet veel anders dan bij het gitaarduo, dus zie ook de veelgestelde vragen pagina.

Neem contact met me op

Er zijn meerdere mogelijkheden en je hebt eigenlijk bijna altijd snel antwoord:

  • Vul het contactformulier in op deze pagina
  • Stuur een chatbericht via de site
  • Bel/SMS/WhatsApp/Telegram me op 06 21 61 78 52
  • Stuur een mailtje naar boudewijn@gitaarduo.nl
0
Stem

0
vingers

0
snaren

0
Akoestische hits

“Enorm genoten van het optreden! Goede zang, leuke nummers en goede communicatie!” Annekoos Schaap